z25_btvbufkJ7YuiX_0tCdy75-ZJ1WHDH-FQ5BdpkP8
top of page
kerrynterrieri kerry blue terrier

 

Kasvatamme kotioloissa pienmuotoisesti kerrynterriereitä (Kerry Blue Terrier). Kerrymme elävät kanssamme perheenjäseninä ja meille on tärkeää, että voimme aktiivisesti touhuta niiden kanssa monenlaista. Harrastamme kerrynterriereiden kanssa mm. agilityä sekä rally-tokoa ja käymme myös koiranäyttelyissä.

Marika Marjanen

Kasvattaja, Kennel Cybertails

Nimeni on Marika ja kasvatan kerrynterriereitä kennelnimelläni Cybertails yhdessä tyttäreni Sallan kanssa.

Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme kerryä. Näistä kaksi on pääsääntöisesti minun luonani ja yksi asuu Sallan kanssa.

Kiinnostuin koirista jo lapsena, jolloin kävin paikallisessa löytöeläintalossa auttelemassa.

Tätä kautta löysin aikanaan myös ensimmäisen koirani, Hollannista tuodun bouvier-uroksen: Snowman Daphne V.H. Aspasiahof, ”Tykki”.

Tykin kanssa harrastin käyttökoirapuolella höntsäillen tokoilua ja kävimme muutamasti raunioillakin. Kävimme myös paljon koiranäyttelyissä.

 

Hankin ensimmäisen kerryni 2010. Hyvin pian tämän jälkeen perheeseen hankittiin toinenkin kerry. Koiranäyttelyistä jatkettiin toiminnallisempiin lajeihin kuten agility ja rally-toko.

Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssin. Olen pätevöity koetoimitsija sekä agilityssä, että rally-tokossa. Näyttelypuolelta löytyy kehätoimitsijan pätevyys. Ylläpidän omaa osaamistani osallistumalla aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin sekä luentoihin. Olen myös Suomen Kennelliiton valtuuston jäsen.

Toimin rotujärjestömme Kerry- ja Vehnäterrierikerho ry:n hallituksessa sekä jalostustoimikunnassa.

kerrynterrieri kerry blue terrier

Salla Lehtinen

Kasvattaja, Kennel Cybertails

Olin vasta 8-vuotias, kun perheeseemme tuli ensimmäinen kerry. Osallistuin ahkerasti koiran hoitoon yhdessä äitini kanssa, mutta vasta joitain vuosia myöhemmin, kun perheeseen saatiin toinenkin kerry, innostuin agilitystä sekä rally-tokosta. Vuosien aikana ole opetellut tekemään rodunomaisen trimmin ja usein autankin kasvattejamme kotitrimmin kanssa.

Harrastan valokuvaamista. Kuvaan etupäässä eläimiä: hevosia sekä tietystikin koiria. Suurin osa kennelimme nettisivujen sekä sosiaalisen median kanavien valokuvista sekä sisällöstä on minun käsialaani. Toimin webmasterina sekä some-kanavien vastaavana myös rotuyhdistyksessämme. Ottamiani valokuvia voi nähdä rotujärjestön lehdessä ja ompa joku otos päätynyt Suomen Kennelliiton Koiramme-lehteenkin!

Olen käynyt kasvattajan peruskurssin ja vuodesta 2022 lähtien olen ollut myös virallisesti mukana Kennel Cybertailsin toiminnassa.

Kuulun rotujärjestön (Kerry- ja vehnäterrierikerho ry.) hallitukseen.

kerrynterrieri kerry blue terrier

Seuraathan meitä myös Facebookissa tai Intagramissa nähdäksesi kaikki viimeisimmät kuulumiset!

bottom of page