z25_btvbufkJ7YuiX_0tCdy75-ZJ1WHDH-FQ5BdpkP8 Kerrynterrieri | Cybertails | Kasvattimme

Kasvattimme

A-pentue

Cybertails A-pentue syntyi 30.7.2018. Pentueeseen syntyi kaikkiaan 5 kerrynterrierin pentua (1 uros + 4 narttua).

Tämän pentueen kanssa meidät palkittiin BIS4-kasvattajana Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä 2019!

Katso yhdistelmän tarkemmat tiedot Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä:

Irisfingel Enrietta & Geijes Grand Slam

Cybertails Amazing Autumn

Hänestä se kaikki alkoi. Tästä alkoi Cybertailsin "amazing autumn" ,loppukesästä 2018. Cybertails A-pentueesta ensimmäisen maailmaan syntyi tämä komea poika. Aivan yhtä komeana ja charmikkaana kuin isänsä!

Amazing Autumn on oikea näyttelyiden tähti. Hänellä on jo 4 ROP-tulosta yhteensä neljästä ensimmäisestä näyttelystään ja ensimmäinen serti vain 9kk iässä! - Uskomatonta!

Cybertails Additional Angel

Aivan pian tämän pienen pojan jälkeen syntyi tämä pieni, uusi enkeli. Hieman isoveljeään kookkaampana ja söpönä kuin mikä!

Tämä pieni kullannuppu on osallistunut kahteen näyttelyyn pentuluokassa ja kunniapalkinnon lisäksi hänet on valittu VSP-pennuksi molemmissa näyttelyissä! Pentuluokan jälkeen hän on esiintynyt kolmesti junioriluokassa  saavuttaen sertifikaatin joka kerralla ja ollen VSP kahdesti!  - Siis WAU!

Cybertails Adorable Ada

Kuka se onkaan noin suloinen? Eivätkö he ole sitä kaikki? Ehdottomasti Kuitenkin tämän pikku prinsessan ilmeessä oli sitä jotakin. Heti syntymäsään lähtien, niin ihastuttava!

Cybertails Agile Algorithm

Kuinka IT-taustan omaava kasvattaja mitenkään voisi olla jättämättä jälkensä myös pentujen nimiin? Ei varmasti mitenkään. Pentueen älykkö, selvästi harkitsevaisin, mutta silti itsevarma ja varmatoiminen ketterä algorytmi.  Kauniskin kuin karamelli.

 

Ehdottomasti yksi hyväkroppaisimmista pennuistamme. Hänellä niinikään kaksi kunniapalkintoa kahdesta ensimmäisestä koiranäyttelystään.

Cybertails Actual Afrodite

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Lopultakin hän on täällä! Niin oikea ja aito rakkauden jumalatar, jokaisen kerryfanin unelma. Sulaa rakkautta!

B-pentue

Cybertails B-pentue syntyi 30.8.2018. Pentueeseen syntyi kaikkiaan 5 kerrynterrierin pentua (3 urosta + 2 narttua).

Kuten A-pentueenkin kanssa, kävimme debytoimassa ensi kertaa koiranäyttelyssä näiden pienten vain juuri ja juuri 5kk ikäisten pentujen kanssa Royal Canin Puppy Cupissa Helsingissä. Täällä meiltä oli mukana pentueen viidestä pennusta neljä (3 urosta ja yksi narttu).

Katso yhdistelmän tarkemmat tiedot Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä:

Irisfingel Enrietta & Geijes Indicator Code

Cybertails Beautiful Ballerina

B-pentueesta ensimmäisenä syntyi tämä pieni ja kaunis balleriina. Suloinen ja elegantti ulkonäkö voi kuitenkin hämätä. Ulkokuoren alta löytyy nimittäin tulta ja tappuraa. Toisinsanoen, siis ihka aito kerrynterrieri!

Cybertails Bright Beauty

Tässä meidän tähtemme, kirkkain kaunokainen! Hän syntyi korvat suurina kuin Dumbo ikään. Oi mitkä liikkeet ja kehonhallinta, kohti korkeuksia siis!

Cybertails Big Beast

Tämä suuri peto syntyi jalat edellä. Valtaisat tassut näkyvät ensimmäisenä. Hän oli myös pennuista ensimmäisenä jokapaikassa (ulkona, äidin kupilla, vieraiden sylissä jne.). Hyvä ruokahalu ja ensimmäisenä ruokakupilla ja yhä edelleen viimeisenä syömässä!

Cybertails Brave Believer

Tässä meidän filosofimme. Usko unelmiisi ja elä rohkeasti unelmat todeksi. Hän miettii ennen kuin toimii ja osaa todella kuunnella mitä häneltä odotetaan. Hän ei kuitenkaan ole pahnan pohjimmainen, vaan oikeastaan aika voimakastahtoinenkin.

Cybertails Beaming Blue

Herää joukon ensimmäisenä joka aamu. On ensimmäisenä odottamassa pentuaitauksesta pääsyä. Hyppäsi ensimmäisenä autauksen yli ja varsin aktiivinen kaveri muutenkin. Upea kiiltävä, hohtava sininen!